Změněno: 13.04.2024 v 12:35 ID: 14948938

Máte hodně různých půjček, úvěrů, kontokorentů apod., a součet všech splátek již převyšuje vaše příjmy?

Nabízíme produkt, který je hned po klasické hypotéce nejvýhodnější, avšak na rozdíl od hypotečního úvěru se jedná o úvěr bezúčelový, takže můžete takto snadno získat výhodný nebankovní úvěr naprosto na cokoli.

Nejčastější využití: konsolidace půjček, start podnikání, rekonstrukce nemovitosti atd.

Garantujeme bezkonkurenční výhody!

Jedná se o produkt AMERICKÁ HYPOTÉKA, přičemž u nás nabízíme americkou hypotéku bez registrů a bez jakýchkoli plateb předem!

Úroková sazba již od 6 % p.a. (RPSN od 6,5 %), dobu splatnosti si u vyšších částek můžete u nás natáhnout třeba až na 30 let, samozřejmě s možností předčasného splacení kdykoli.

Půjčit si můžete částku od 200.000 Kč do 50.000.000 Kč – až 80% hodnoty nemovitosti!

Nenahlížíme ani do bankovního registru (BRKI), ani nebankovního registru (NRKI)!

Naši klienti u nás neplatí předem odhad nemovitosti, ani jakékoli jiné nesmyslné poplatky! Z vyplaceného úvěrů nám nebudete platit ani žádné tzv. provize! Pokud u nás zažádáte např. o 1.000.000 Kč, tak vám přesně tato částka bude odeslána na váš účet, tzn. do poslední koruny! U nás nestrháváme ze schválené výše úvěru žádné poplatky, poplatky z poplatků atd.!

Peníze si můžete rozdělit a využít naprosto na cokoli dle svých současných potřeb. Část můžete využít na zmíněnou konsolidaci půjček, část např. na rekonstrukci vaší nemovitosti, a za zbytek si můžete pořídit nové vybavení bytu či kanceláře.

Peníze může u nás využít na rozšíření podnikatelské činnosti i začínající podnikatel, který nemůže doložit DP! Časté využití bývá i koupě nového automobilu (místo zbytečně drahého leasingu), a pokud něco zbude, můžete si s rodinou užít hezkou dovolenou. Je to jen na vás, nebudete nám dokládat žádné faktury.

Zajímá vás více informací? Na našich internetových stránkách najdete nejen více informací k jednotlivým fin. produktům, ale i interaktivní kalkulačku splátek a v záložce FAQ i odpovědi na nejčastější dotazy našich klientů.

Chcete-li, abychom na úvěru pro vás začali ihned pracovat, stačí na uvedených stránkách (viz aktivní odkaz níže) vyplnit jednoduchou on-line žádost, která je u nás pro všechny zájemce naprosto nezávazná.
Po jejím přijetí vás budeme telefonicky kontaktovat max. následující prac. den.

Kontakt

DOUBLE INFORMATION

Dandova 2619/13, 193 00, Praha 9
www.nebankovnikonsolidace.cz

Více informací o DOUBLE INFORMATION

Další podobné inzeráty: